Προσφορά (2) υποτροφιών στον Δήμο Ερμιονίδας από το IST College

 ΔΥΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EXECUTIVE DIPLOMA IN HOSPITALITY ΚΑΙ FOOD & BEVERAGE MANAGEMENT

Προς: κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο, Δήμαρχο Ερμιονίδας 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, 

Στο πλαίσιο της συνεχούς τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής σας και της ανάγκης για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό τομέα αλλά και στην εστίαση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με την παρούσα επιστολή ότι το IST College σε συνεργασία με την InnJobs, θα προβεί σε παροχή δύο υποτροφιών στο Executive Diploma in Hospitality και Food & Beverage Management.

 

Σας παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για την επιλογή των υποτρόφων για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, με τα κριτήρια που θα ορίσετε.

Οι ανωτέρω υποτροφίες, εντάσσονται στην διαχρονική προσπάθεια του IST College που στοχεύει στη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και αποτελεί βασικό άξονα για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα, η InnJobs πρωτοστατεί στην προσφορά ευκαιριών για εξειδίκευση.

Η προσφορά μας αυτή και ο τρόπος παροχής, θα πρέπει να ανακοινωθούν τόσο στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Ερμιονίδας, όσο και στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ώστε να υπάρχει ευρεία συμμετοχή και να φανεί η αντικειμενικότητα της επιλογής των υποτρόφων.

Ακολουθούν οι όροι παροχής των υποτροφιών. 

ΟΡΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ 

Δύο υποτροφίες στο Πρόγραμμα Executive Diploma in Hospitality και Food & Beverage Management.

 1) Οι υποτροφίες αφορούν αποκλειστικά σε έναρξη στο ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024. 

2) Από τη διαδικασία αξιολόγησης και απόδοσης υποτροφιών εξαιρούνται οι εγγεγραμμένοι ή και ενεργοί σπουδαστές του IST College. 

3) Oι υπότροφοι επιλέγονται από τον Δήμο. 

4) Οι υπότροφοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει, τουλάχιστον 2 χρόνια αντίστοιχη προϋπηρεσία στον κλάδο αυτό.

5) Το IST College διατηρεί το δικαίωμα να μην προσφέρει το εν λόγω πρόγραμμα σπουδών, σε περίπτωση χαμηλής συμμετοχής. 

6) Μετά την ανάδειξη των υποτρόφων με απόφαση του Δήμου, θα πρέπει να μας αποστείλετε τη λίστα όλων των υποψηφίων για τις υποτροφίες, προκειμένου να προσφέρουμε ειδική έκπτωση στα δίδακτρα σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να μας αποσταλούν τα εξής στοιχεία τους: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, email, τίτλος σπουδών (πχ απόφοιτος ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ΑΕΙ κλπ.). 

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ 

1) Η επιλογή και η ανάδειξη των υποτρόφων, γίνεται από το Δήμο. 

2) Η προκήρυξη των υποτροφιών θα πρέπει να αναρτηθεί στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου, αλλά και να δημοσιοποιηθεί στα τοπικά ΜΜΕ. 

3) Η κοινοποίηση των στοιχείων των υποτρόφων που θα επιλεγούν αλλά και της λίστας όλων των υποψηφίων θα πρέπει να γίνει στο email: m.fiteoglou@ist.edu.gr, έως και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023. 

4) Το άτομο που θα ορίσει ο Δήμος για την υποτροφία μπορεί να επικοινωνεί με τον κ. Αβραάμ Φιτέογλου στο 210 48 22222, για οποιαδήποτε διευκρίνιση. 

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. 

Με εκτίμηση, Ιωάννης Μηναδάκης CEO


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη