Το MIOS θα είναι το νέο λειτουργικό σύστημα της Xiaomi που θα αντικαταστήσει το MIUI;

 

Φωτογραφία: techaholic.gr

Χαμός γίνεται από χθές το βράδυ στο Twitter από διάφορες φήμες πως η Xiaomi θέλει να αλλάξει το MIUI. Μία διαρροή που βρέθηκε σήμερα, λέγεται πως το νέο λειτουργικό της Xiaomi που θα αντικαταστήσει το MIUI θα είναι το MIOS.

To λογότυπο του MIOS έχει διαρρέψει αλλά πολλοί πιστεύουν πως είναι ψέυτικο. Όπως μπορείς να δείς και στην φωτογραφία – screenshot πιο κάτω, αναγράφεται το MIOS alpha. Η φήμες για το MIOS δεν είναι καινούργιες, αφού από το 2013 όταν θα κυκλοφορούσε το Xiaomi Mi 4 υποτίθεται πως θα ερχόταν με το MIOS.

Το στιγμιότυπο οθόνης από το  “About” που διέρρευσε υποδηλώνει ότι το MIOS βρίσκεται επί του παρόντος στο στάδιο alpha. O αριθμός έκδοσης ξεκινά από την αρχή. Όλα αυτά υποδεικνύουν ότι η Xiaomi δεν έχει ακόμη έτοιμη λύση ή δεν είχε μέχρι πρόσφατα. Όπως μπορείτε να δείτε επίσης ο αριθμός κατασκευής, ήταν διαθέσιμος από τις 5 Νοεμβρίου 2022.

Φωτογραφία: techaholic.gr

Δεν γνωρίζουμε ούτε τον λόγο για τον οποίο η Xiaomi θέλει να αφήσει πίσω το MIUI αλλά ούτε και το πότε θα μπορούμε να αρχίζουμε να μιλούμε για το νέο λειτουργικό, αλλά σίγουρα θα ήταν ένα ενδιαφέρον θέμα.

Πηγή: techaholic.gr




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη