Πελοπόννησος: Πενθήμερη on-off εκδρομή περνάει από Ναύπλιο και Μυκήνες

Η μεγαλύτερης διάρκειας εκδρομή παντός εδάφους της Moto Travel Greece περιδιαβαίνει την Πελοπόννησο μέσα από χωμάτινες διαδρομές, βάζοντας τον ταξιδιώτη στην καρδιά του ελληνικού τοπίου και συνδυάζοντας τη βόλτα με ιστορικές αναφορές.


Η πρώτη μέρα του προγράμματος φέρνει τους ταξιδευτές από την Αθήνα στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας για διανυκτέρευση και δείπνο σε υψόμετρο 1000 μέτρων.

Η συνέχεια οδηγεί προς τα Καλάβρυτα, με ανάβαση προς το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας και πανέμορφες διαδρομές που περνούν από το πυκνό δάσος του Χελμού και τις λίμνες Φενεού και Τσιβλού.

Η τρίτη μέρα της εκδρομής κατηφορίζει νοτιοανατολικά προς την Ολυμπία ακολουθώντας τον Λάδωνα ποταμό και το φράγμα του, περνώντας από ιστορικά χωριά της περιοχής και το δάσος της Φολόης. Η ημέρα ολοκληρώνεται με επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η πορεία επιστροφής της τέταρτης μέρας οδηγεί τους ταξιδιώτες μέσα από τις ομορφιές της Αρκαδίας προς το όρος Πάρνωνας, κατηφορίζει προς το Λεωνίδιο και κλείνει στο Ναύπλιο για μια “κοσμοπολίτικη” διανυκτέρευση.

Η τελευταία μέρα της εκδρομής δεν περιορίζεται απλώς στην επιστροφή στην Αθήνα, καθώς ξεκινά με επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, ενώ στη συνέχεια αφήνει πίσω την άσφαλτο των αυτοκινητοδρόμων οδηγώντας προς τα Γεράνεια όρη για χωμάτινες διαδρομές που θα καταλήξουν στη βορειοδυτική πλευρά της Πάρνηθας, σηματοδοτώντας και το τέλος της εκδρομής.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να νοικιάσουν μοτοσυκλέτα από τη Moto Travel Greece για τη διαδρομή, επιλέγοντας μεταξύ δημοφιλών μοντέλων BMW, Yamaha, Benelli και στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι διανυκτερεύσεις, ξεναγός, πρωινό και δείπνο κάθε μέρα, ασφάλιση και όλοι οι φόροι.

Μάθετε περισσότερα και κλείστε θέση εδώ: www.mototravelgreece.com/on-off-tours/On-Off-Road-5-Day-Motorcycle-Tour-Greece-O4.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη