Τσικνίζει σήμερα από το πρωί ο Δήμος Ναυπλιέων

 




Ο Δήμος Ναυπλιέων τσικνίζει σήμερα από νωρίς με εκδηλώσεις, σε γειτονιές και πλατείες. Τη δική της όμως «σφραγίδα» στις εκδηλώσεις αναμένεται να βάλει η Πρόνοια όπου με τη συμμετοχή πέντε σχολείων με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορούς θα προσπαθήσει να μεταφέρει τον αποκριάτικο τόνο παντού.


Το πρόγραμμα των σημερινών εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων

 

 

 

 

Τολό, ώρα 12:00

 

0 Δήμος Ναυπλιέων, η Δημοτική Κοινότητα Τολού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τολού και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικο γλέντι στο κέντρο του Τολού με dj, μουσική και τσικνίσματα.



Ναύπλιο

 

Από ώρα 13:00 έως 18:00

 

0 Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης «Το Ανάπλι» διοργανώνει αποκριάτικο γλέντι Τσικνοπέμπτης με ζωντανή μουσική και τσικνίσματα στις οδούς Άργους και Αιγίου.


Νέα Τίρυνθα, ώρα 17:00

 

Η Δημοτική Κοινότητα , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας πραγματοποιούν παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές, μουσική, dj και πολύ... πολύ κέφι!

 

Αγία Παρασκευή - Τσέλο, ώρα 17:30

 

0 Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής - Τσέλο διοργανώνει αποκριάτικο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές, μουσική, χορό και πολύ κέφι!




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη