Ο Σύλλογος «Φίλοι του Υγρότοπου Ναυπλίου Νέας Κίου» συμμετέχει σε ημερίδα για τα πεζοπορικά μονοπάτια στο Ναύπλιο

 


Οι φίλοι του Υγρότοπου Ναυπλίου Ν Κίου συμμετέχουν με εισήγηση στην ημερίδα με θέμα Ανάδειξη Πεζοπορικών Προορισμών - Προκλήσεις και Προοπτικές για την Αργολίδα.

 

 

Η ημερίδα διοργανώνετε από την Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας με αντικείμενο την Ανάδειξη Πεζοπορικών Προορισμών, στην αίθουσα του βουλευτικού στο Ναύπλιο, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00.

 

 

Στόχος της είναι να συζητηθεί η οργάνωση ενός πεζοπορικού προορισμού, όπως η Αργολίδα, σε τρεις άξονες: Τοπικές Αρχές, Τοπικές Επιχειρήσεις Τουρισμού, Κοινωνία των Πολιτών.

 

Ομιλητές:

 

Αναστάσιος Χρόνης - Δήμαρχος Επιδαύρου

Φώτιος Δαμούλος - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας

Ελένη Πανάγου - Φίλοι Υγροβιότοπου Ναυπλίου - Νέας Κίου

Φοίβος Τσαραβόπουλος - Διαχειριστής ΚοινΣΕπ Μονοπάτια της Ελλάδας

 

Η ημερίδα διοργανώνεται με τη συγχρηματοδότηση του Argolic Environment Foundation και την υποστήριξη του δήμου Ναυπλιέων.

 

Οι Φίλοι του Υγρότοπου Ναυπλίου Ν Κίου με την παρέμβαση τους θα καταθέσουν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους για το παραλιακό μέτωπο Ναυπλίου Ν.Κίου.

 

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας Κοιν.Σ.Επ. – Paths of Greece. Ασχολείται με την ανάπτυξη πεζοπορικών κι ποδηλατικών προορισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 2010. Έχει όραμά να γίνει η Ελλάδα ένας από τους δέκα κορυφαίους πεζοπορικούς προορισμούς στον κόσμο. Έχουμε μάλιστα την ευτυχή συγκυρία δύο από τα μέλη της Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας να είναι από την Αργολίδα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη