Το έπαιζαν «σερίφηδες», έκλειναν τους μετανάστες σε τρέϊλερ για να μην μας «κάψουν», αλλά τους μπαγλαρώσανε


Φωτογραφία από το Pixabay.com

Πριν,από τρεις περίπου ημέρες συνελήφθησαν επειδή κρατούσαν παράνομα μέσα σε τρέιλερ, παράνομα δεκατρείς μετανάστες με την λογική ότι ευθύνονται αυτοί για την φωτιά, ενώ παράλληλα παρίσταναν τους σερίφηδες προσπαθώντας να πιάσουν με τον ίδιο παράνομο τρόπο και άλλους μετανάστες τρεις άνδρες ένας αλλοδαπός και δύο Έλληνες στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Οι «Σερίφηδες» συνελήφθησαν και κρατούνται από την αστυνομία καθώς είχαν συλλάβει παράνομα τους δεκατρείς μετανάστες θεωρώντας αυτούς ως υπεύθυνους για τις πυρκαγιές που μαίνονται ακόμα στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Όλα αυτά προφανώς και αποτελούν πρωτόγνωρα γεγονότα στην χώρα μας και θα λέγαμε ότι ίσως είναι και αποτέλεσμα της ανόδου της ακροδεξιάς στην βουλή αφού πλέον αντί για την Χρυσή Αυγή μέσα στο κοινοβούλιο συμμετέχουν οι «Σπαρτιάτες», αλλά καθώς επίσης και η Ελληνική Λύση της οποίας ο βουλευτής  Πάρης Παπαδάκης έκανε μέσω των social media το παρακάτω σχόλιο «μετανάστες παρακωλύουν το έργο των πυροσβεστικών ελικοπτέρων» κι ότι «κάποιοι έχουν βάλει το χέρι τους για τις φωτιές», επικαλούμενους «ανεπίσημη πληροφόρηση» από κατοίκους και πυροσβέστες ότι τις φωτιές τις βάζουν οι μετανάστες. Ο ίδιος καλούσε να οργανωθούν περίπολοι «όπως το Μάρτη τον 2020» (σ.σ. με τα γεγονότα στα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας) για να πιαστούν μετανάστες.

Για το γεγονός αυτό έγινε παρέμβαση από το ΚΚΕ στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γ. Οικονόμου ζητώντας να σταματήσει όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κομμουνιστικό κόμμα, αυτό το επικίνδυνο ρατσιστικό παραλήρημα των ακροδεξιών και φασιστικών ομαδών.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ζητάει την Παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Πάρη Παπαδάκη, μετά από το απαράδεκτο και προφανώς ρατσιστικό σχόλιο του.


Ζούμε η αλήθεια είναι πολύ πρωτόγνωρες στιγμές στην ζωή μας με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας και κάτι μου λέει πως ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα.

Γιατί για τις φωτιές και τις φονικές πυρκαγιές δεν φταίνε ούτε οι έρμοι οι μετανάστες που μένουν στα βουνά γιατί δεν έχουν πουθενά αλλού να μείνουν, αλλά ούτε καθώς επίσης και η κακιά η ώρα αφού το ίδιο το κράτος που έχει την ευθύνη και δεν έχει πάρει ούτε μισό μέτρο αντιπυρικής προστασίας αφού τα έργα αυτά δεν έχουν για αυτό καμία σημασία αφού δεν θα αποφέρουν προφανώς πουθενά κανένα κέρδος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη