Γιάννης Γεωργόπουλος | Απαράδεκτη η στάση του κ. Μαργέτα, ο οποίος αμφισβητεί γεγονότα με δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες

Η παράταξη «Δυνατή Ερμιονίδα», με τον επικεφαλής της και Δήμαρχο της Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλο, με μία πολύ αιχμηρή ανακοίνωση καταφέρεται κατά του υποψηφίου Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Μαργέτα με αφορμή την ανακοίνωσή του για τα χθεσινά γεγονότα στην Θερμησία, και ευχαριστεί δημόσια τον Τάσο Λάμπρου και τον Τάσο Τόκα για την θέση που αυτοί πήραν δημόσια καταγγέλλοντας αυτή την άνανδρη όπως την χαρακτηρίζουν επίθεση στην σύζυγο του Δημάρχου.

«Ο κ. Μαργέτας εξέδωσε μια κατάπτυστη ανακοίνωση, σχετικά με την χθεσινή απρόκλητη επίθεση και τον προπηλακισμό που δέχθηκε η σύζυγος του Δημάρχου Ερμιονίδας, κα Μαρία Στάικου – Γεωργοπούλου.

Μια ανακοίνωση γεμάτη αστερίσκους, ερωτηματικά και αρχαιοελληνικά ρητά, με την οποία προσπαθεί αποτυχημένα να θολώσει τα νερά και να αμφισβητήσει τα πραγματικά γεγονότα, για τα οποία υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες.

Καταρχάς από την στιγμή που κάλεσε τηλεφωνικά βοήθεια η κ. Στάικου, μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο αγρόκτημά της οι συγγενείς της από την Θερμησία καθώς και κάτοικοι του χωριού.

Μάλιστα, μεταξύ αυτών ήταν παρούσα και η σύζυγος του άνανδρου δράστη και υποψήφια σύμβουλος με την παράταξη του κ. Μαργέτα, η οποία χωρίς καμία αντίδραση παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα.

Όλοι οι παρόντες διαπίστωσαν ότι ο θρασύδειλος δράστης βρισκόταν με το όχημά του στην είσοδο του αγροκτήματος της κ. Στάΐκου, ενώ αυτή είχε κλειδωθεί στην αποθήκη, τρομοκρατημένη και φοβούμενη για την ζωή της που απειλείτο.

Τι δουλειά είχε στο αγρόκτημα της κ. Στάικου στις 11 το πρωί ο άθλιος δράστης;

Γιατί όταν αντιλήφθηκε ότι καταφθάνει η αστυνομία εξαφανίστηκε;

Προφανώς για να γλιτώσει την διαδικασία του αυτοφώρου.

Γιατί δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, ούτε έχει κάνει κάποια ανάρτηση από το λαλίστατο προφίλ του στο facebook;

Προφανώς για να περάσει η χρονική προθεσμία της αυτόφωρης διαδικασίας.

Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα γεγονότα δεν αμφισβητούνται από κανέναν και πιστοποιούνται πλήρως από το Α.Τ. Κρανιδίου, το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και το Νοσοκομείο Άργους.

Η απαράδεκτη επίθεση του άνανδρου δράστη είναι ξεκάθαρα θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, διότι ουδέποτε είχε προσωπική ή άλλου είδους διαφορά με τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλου και την οικογένειά του.

Αυτός ο θρασύδειλος επιτίθεται στον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο, ακριβώς επειδή είναι Δήμαρχος. Έχουν μόνο πολιτικές διαφορές να επιλύσουν μεταξύ τους και τίποτε άλλο.

Εξάλλου πολύ συχνά - πυκνά, τραμπουκίζει, υβρίζει και επιτίθεται σε υποψηφίους συμβούλους της Δυνατής Ερμιονίδας, είτε δια ζώσης είτε με αναρτήσεις από το προφίλ του στο facebook.

Τους έχει στοχοποιήσει μόνο και μόνο επειδή είναι υποψήφιοι με την Δυνατή Ερμιονίδα και για κανέναν άλλο λόγο.

Μάλιστα πολλές από αυτές τις διαδικτυακές επιθέσεις, η σύζυγός του τις επικροτεί δημόσια με like και κόκκινες καρδούλες.

Επίσης, σε πρόσφατη παρενόχληση που έκανε κατά της κ. Στάικου με το αυτοκίνητό του ο άθλιος δράστη σύζυγός της, ήταν παρούσα και παρακολουθούσε αμίλητη μέσα από το όχημα το απαράδεκτο συμβάν.

Ο εν λόγω άνανδρος δράστης ουδέποτε υπήρξε υποψήφιος, συνοδοιπόρος και μέλος της Δυνατής Ερμιονίδας.

Το συγκεκριμένο σχόλιο του κ. Μαργέτα είναι χαμηλοτάτου επιπέδου και δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης για ευνόητους λόγους.

Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους κ.κ. Λάμπρου Τάσο και Τόκα Τάσο για την άμεση αντίδρασή τους, την ξεκάθαρη στάση τους και την απερίφραστη καταδίκη της άνανδρης επίθεσης.

Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Μαργέτας ότι είναι αρχηγός μιας δημοτικής παράταξης, η οποία φιλοδοξεί να διοικήσει τον Δήμο μας και οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Από σήμερα τον καθιστούμε υπεύθυνο για τις συμπεριφορές και τις πράξεις των υποψηφίων της παράταξής του και των συγγενικών τους προσώπων.

Ενώ τον είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα και κατ’ επανάληψη, αυτός περί άλλων τύρβαζε.

Όμως, για οτιδήποτε συμβεί από εδώ και στο εξής αυτός θα θεωρηθεί ως ο ηθικός αυτουργός.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη