Γιάννης Μαργέτας | Είναι λυπηρή η πολιτικοποίηση τέτοιου είδους συμβάντων


Σ
ε ανακοίνωση καταδίκης των χθεσινών γεγονότων με την επίθεση στην σύζυγο του Δημάρχου, από τον σύζυγο μέλους της παράταξής του, προχώρησε χθες το βράδυ ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ερμιονίδα ~ Βήμα Στο Αύριο ~» και υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Μαργέτας.

«Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση του γραφείου τύπου της «Δυνατής Ερμιονίδας», δηλώνω ξεκάθαρα ότι σε κάθε περίπτωση καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας ή ανάρμοστης συμπεριφοράς από όπου και αν προέρχεται.

Ωστόσο, είναι λυπηρή η πολιτικοποίηση τέτοιου είδους συμβάντων, όταν μάλιστα έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και ενδεχομένως δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των καταθέσεων από όλους τους εμπλεκόμενους.
Το ήθος μας, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς τον Άνθρωπο μας χαρακτηρίζουν και όλοι γνωρίζουν ότι παρόμοιες προσπάθειες ταύτισής μας, με τέτοιου είδους συμβάντα, πέφτουν στο κενό, διότι δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα μας και τις αρχές μας.
Είναι προφανές ότι ο κ. Γεωργόπουλος αγνοεί την έννοια της ατομικής ευθύνης και να θυμάται, γιατί οι πολίτες θυμούνται, ότι ο ίδιος είχε συνοδοιπόρο στις προηγούμενες εκλογές αυτόν που σήμερα καταγγέλλει.
Τέλος ισχύει στο ακέραιο το ρητό «μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφί μύθον ακούσης»».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη