Ελλάδα 2023! Κοροϊδεύει το Λουτράκι ο ΟΤΕ (ΦΩΤΟ)

 

Φωτογραφία loutrakiblog.gr


Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει η εικόνα που βλέπουμε στον υπό κατασκευή κυκλικό κόμβο του Λουτρακίου, κοντά στο νέο Λύκειο. Περισσότερη οργή όμως προκαλούν οι πληροφορίες που μαθαίνουμε. Ο ΟΤΕ γράφει στα παλιά του υποδήματα, το Λουτράκι, τους κατοίκους, τους επισκέπτες, την Περιφέρεια, τις Υπηρεσίες και το Δήμαρχο Λουτρακίου.

Ένα καφάο του ΟΤΕ βρίσκεται στη μέση του δρόμου!! Κάνοντας ρεπορτάζ μάθαμε ότι έχει εξ αρχής ενημερωθεί αρμοδίως ο ΟΤΕ, για την άμεση μεταφορά του ΚΑΦΑΟ,  για την διευκόλυνση αποπεράτωσης των εργασιών αλλά και την αποφυγή σοβαρού ατυχήματος των διερχόμενων οδηγών.

Όμως  ο ΟΤΕ μέχρι σήμερα αγνοεί τις εκκλήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών , αγνοεί τον κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος, που ενδεχομένως μπορεί να στοιχίσει κάποια ζωή…


Φωτογραφία loutrakiblog.gr


Mιλώντας με το δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και ρωτώντας τον σχετικά, φάνηκε εκνευρισμένος

Έχετε δίκιο. Το συγκεκριμένο ΚΑΦΑΟ έπρεπε να είχε απομακρυνθεί από το σημείο. Εδώ και 2,5 μήνες παρακαλάω τον ΟΤΕ να μεταφέρει το ΚΑΦΑΟ. Δυστυχώς εδώ και 2,5 μήνες το έργο δεν μπορεί να τελειώσει. Οι δικές μου οχλήσεις είναι πλέον καθημερινές αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Και πάλι τη Δευτέρα θα επικοινωνήσω μαζί τους. Είναι ανεπίτρεπτο να παρεμποδίζεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου  να τελειώσει το έργο στο νέο Λύκειο.

Φωτογραφία loutrakiblog.gr



Φωτογραφία loutrakiblog.gr
Πηγή: loutrakiblog.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη