Ο κ. Μαργέτας δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να καταδικάσει τους τραμπουκισμούς και τις αγοραίες συμπεριφορές αιρετών της παράταξής του

 


Ο κ. Μαργέτας για πολλοστή φορά υπεκφεύγει, αρνούμενος να απαντήσει έστω και σε ένα από τα 12 αμείλικτα ερωτήματα που του θέσαμε και ψάχνει να βρει καταφύγιο σε δέκα Κοιλαδιώτισσες, που ήταν ανάμεσα στους παρόντες στην συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοιλάδας της 16ης Μαΐου 2024.

Προφανώς, πιστεύει ότι κατεβάζοντας τον δημόσιο διάλογο θα ξεφύγει από τις ευθύνες του και θα συνεχίσει να καλύπτει απαράδεκτες συμπεριφορές και θεσμικά ατοπήματα αιρετών της παράταξής του, δηλαδή του δημοτικού συμβούλου κ. Αγρίμη Παναγιώτη και της Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοιλάδας κ. Αλεξανδρή Αγγελικής.

Εμείς, από τον κ. Μαργέτα ζητήσαμε να μας απαντήσει για τα γεγονότα της συγκεκριμένης συνεδρίασης και όχι από δέκα Κοιλαδιώτισσες, πίσω από τις οποίες προσπαθεί να κρυφτεί για να αποποιηθεί των ευθυνών του.

Για να μην εκτίθεται παραπάνω πληροφορούμε τον κ. Μαργέτα ότι διαθέτουμε αδιάσειστα στοιχεία από την συνεδρίαση της 16ηςΜαΐου 2024, τα οποία αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφισβήτηση τους τραμπουκισμούς, την αγοραία συμπεριφορά και τις εξωθεσμικές ενέργειες του κ. Αγρίμη Παναγιώτη, καθώς και τις υπερβάσεις καθηκόντων της κ. Αλεξανδρή.

Επίσης, αποδεικνύουν ότι η εν λόγω συνεδρίαση διακόπηκε χωρίς την λήψη οποιαδήποτε απόφασης, τη στιγμή που ο κ. Αγρίμης εξύβρισε τον κ. Πιτσά με απρεπείς και ακατανόμαστες εκφράσεις και εν συνεχεία του επιτέθηκε με σκοπό να χειροδικήσει εναντίον του.

Τότε ακριβώς αποχώρησαν οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ντούβαλης Μελέτης και Φασιλής Ανδρέας και η συνεδρίαση διακόπηκε εν μέσω αντεγκλήσεων, χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση.

Οπότε, η εν λόγω απόφαση που ανέβηκε στην Διαύγεια εκ του νόμου δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα, διότι είναι παράνομη εφόσον δεν ελήφθη ποτέ.

Πληροφορούμε τον κ. Μαργέτα ότι το δρώμενο στο οποίο αναφέρεται, που προφανώς είναι οι πύρινοι μη καιόμενοι σταυροί, όχι  μόνο δεν δίχασε την τοπική κοινωνία, αλλά αντιθέτως ενθουσίασε και εντυπωσίασε τους πιστούς κατά την περιφορά του Επιταφίου.

Η επίκληση από μέρους του της Πυροσβεστικής Διάταξης 9/2024, προφανώς σημαίνει ότι κατά τον κ. Μαργέτα την Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, παρανόμησαν όλοι οι πιστοί που άναψαν κεριά κατά την διάρκεια των θρησκευτικών εκδηλώσεων, όπως επίσης παρανόμησαν και οι δεκάδες Δήμοι σε όλη την Ελλάδα που άναψαν πύρινους σταυρούς, έκαψαν τον Ιούδα και πέταξαν καιόμενα αερόστατα.

Οπότε κ. Μαργέτα, επειδή κινδυνεύουν από πυρκαγιά τα λιμάνια της Κοιλάδας, της Ερμιόνης και του Πορτοχελίου, μήπως δεν θα πρέπει να διοργανώσουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι εθελοντικοί φορείς το δρώμενο του Αϊ-Γιάννη του Κλήδονα τον Ιούνιο; 

Τέλος, καλούμε τον Μαργέτα να κατονομάσει αυτούς που εκτέλεσαν το Πασχαλινό δρώμενο των πύρινων μη καιόμενων σταυρών και δεν συμμορφώθηκαν με τους κανονισμούς πυρασφάλειας κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής του και εάν έχει το θάρρος να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εκεί θα διαπιστώσουν όλοι οι Δημότες σε ζωντανή σύνδεση, τους τραμπουκισμούς, τις εκφράσεις πεζοδρομίου και τις αγοραίες συμπεριφορές αιρετών της παράταξής του, τις οποίες είναι αναγκασμένος να καλύπτει, αφού δεν διαθέτει το πολιτικό ανάστημα να τις καταδικάσει και σταθεί απέναντί τους.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη