Συνάντηση των αντιδημάρχων Πολιτισμού Άργους Μυκηνών και Ναυπλιέων | Ξεπαγώνουν οι σχέσεις των δύο Δήμων

 

Φωτογραφία Facebook

Συναντήθηκαν σε φιλικό κλίμα, για πρώτη φορά οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, των δύο μεγάλων Δήμων της Αργολίδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων, Κώστας Καράπαυλος, συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Σύγχρονου Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, του Δήμου Άργους Μυκηνών, Παναγιώτη Μπουλούκο.

Οι δύο άντρες συζήτησαν για θέματα που για αρκετά χρόνια απασχολούν τους δύο όμορους δήμους μεταξύ τους αλλά χωρίς μέχρι τώρα σε αυτά να έχει δοθεί σε όλα αυτά μία ουσιαστική λύση.

Στο ξεπάγωμα βρίσκονται πλεόν οι σχέσεις των δύο Δήμων

Οι δύο αντιδήμαρχοι, δεσμεύτηκαν έτσι ότι αρχίζει το ξεπάγωμα των μεταξύ των δύο δήμων τους σχέσεων, που παραμένουν παγωμένες επί χρόνια, σφραγίζοντάς αυτό με την ακόλουθη κοινή τους δήλωση.


Η κοινή δήλωση Καράπαυλου & Μπουλούκου

«Μέσα από τον διάλογο, διαπιστώσαμε κοινές αντιλήψεις και όμοιους προβληματισμούς που επιλύονται αποκλειστικά και μόνο μέσα από διαρκή ανταλλαγή απόψεων και με πνεύμα αλληλοϋποστήριξης.

Το βέβαιον είναι ότι δεν θα μείνουμε σ΄αυτή την πρώτη συνάντηση.

Προσδοκία μας είναι ν΄ανοίξουμε διάπλατα τις πύλες συνεργασίας άμεσα και συντεταγμένα κάθε ζητήματος που προκύπτει οπουδήποτε και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο πολιτισμός είναι αυτός που ενώνει, δημιουργεί, πολλαπλασιάζει, γεφυρώνει αντιθέσεις, υπερβαίνει συγκρούσεις και καλλιεργεί το έδαφος για συνεργασίες,  κάτι που οι Δήμοι το έχουν ανάγκη».


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη