Κάλεσμα στην συγκέντρωση στο Άργος για την Παλαιστίνη και από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας

 


Το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, καταγγέλλει τις δεκάδες συλλήψεις Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, μεταξύ των οποίων και της 22χρονης Αχέντ Ταμίμι, τα χαράματα της 6ης Νοέμβρη.

Μετά από μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση, με τεθωρακισμένα και ράμπο των κατοχικών δυνάμεων του Ισραήλ, εισέβαλαν στο χωριό Ναμπί Σαλέχ, στην Δυτική Όχθη διέλυσαν το σπίτι της οικογένειας Ταμίμι και συνέλαβαν στο κρεβάτι της, την 22χρονη αγωνίστρια Αχέντ Ταμίμι.

Η Αχέντ Ταμίμι, αφού απελευθερώθηκε πριν μερικά χρόνια κάτω από την τεράστια διεθνή κινητοποίηση, συνελήφθη και κρατείται μαζί με δεκάδες άλλους ως «υποκινητής τρομοκρατίας». Μάλιστα μια βδομάδα πριν συνελήφθη και ο πατέρας της.

Μπροστά στο τεράστιο κύμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό  λαό, η Ελληνική  Κυβέρνηση που έσφιγγε το ματωμένο χέρι του σφαγέα Νετανιάχου, προχωρά σε απροκάλυπτα ψέματα,  καλλιέργεια ψευδών ειδήσεων, και όταν και αυτά αποτυγχάνουν προχωρούν σε διώξεις όσων σηκώνουν κεφάλι.

Ακολουθούν τον αντιδραστικό και επικίνδυνο δρόμο που χάραξαν Ε.Ε. και Η.Π.Α., με τρομοκράτηση και διώξεις όσων στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού.

Ο λόγος για την πρωτοφανή  χθεσινή δίωξη Παλαιστινίου διαδηλωτή στην Αθήνα, επειδή ύψωσε την σημαία της Παλαιστίνης μαζί με την σημαία της Ελλάδας. Είναι μια δίωξη που ανοίγει επικίνδυνους δρόμους καταστολής και τρομοκρατίας εναντίον συνολικά του εργατικού-λαϊκού κινήματος και της φιλειρηνικής, αντι-ιμπεριαλιστικής δράσης. Η δίωξη αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη ότι ο μηχανισμός προπαγάνδας των κυβερνήσεων και του Ισραήλ έχει αποτύχει.

Τους λέμε καθαρά… Η ποινικοποίηση της λαϊκής δράσης και του αγώνα για ειρήνη και λευτεριά δεν θα περάσει!

Οι λαοί στέκονται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, στην σωστή πλευρά της ιστορίας για να σταματήσουν το έγκλημα.

Ο λαός της Ελλάδας μαζί με χιλιάδες σε όλο τον κόσμο, βροντοφωνάζει σε τεράστιες διαδηλώσεις ότι δε θα γίνει συνένοχος στο έγκλημα.

Απαιτούμε:

·         ΤΩΡΑ να παύσει κάθε δίωξη, να αρθούν όλες οι κατηγορίες

·         Να σταματήσει τώρα η σφαγή στην Γάζα.

·         Να σταματήσει κάθε συνεργασία του ελληνικού κράτους με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

·         ΤΩΡΑ Λευτεριά στην Παλαιστίνη

·         ΤΩΡΑ να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις Ισραηλινές φυλακές!

Καλούμε σε νέα κινητοποίηση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ, 18:00, ΠΛ.ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΑΡΓΟΣ

Όλοι στο δρόμο!!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη