Μαζικό συλλαλητήριο χθες στo Ναύπλιο ως έκφραση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης(Φωτό + Βίντεο)

 


Μαζική συγκέντρωση, αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Ναύπλιο, από φορείς και σωματεία, που έδωσαν το παρόν για να καταδικάσουν την νέα ανάφλεξη που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα στην λωρίδα της Γάζας με την σφοδρή επίθεση που έχει εξαπολύσει για άλλη μία φορά το κράτος του Ισραήλ.


Στον χώρο της συγκέντρωσης, μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους ζωγράφισαν για την Ειρήνη, δίνοντας έτσι και αυτά, το δικό τους μήνυμα ενάντια στον πόλεμο.


Τα σωματεία που στήριξαν και πραγματοποιήσαν αυτήν την κινητοποίηση είναι:

  • Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας
  • Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Αργολίδας - Κορινθίας
  • Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Αργολίδας
  • Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας
  • Ομάδα Γυναικών Άργους, μέλος της Ο.Γ.Ε.
  • Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου, μέλος της Ο.Γ.Ε.
  • Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας
Παρόντες ήταν και η εκπαιδευτική που στηρίζουν την παράταξη «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών», το ψηφοδέλτιο που στα σωματεία των εκπαιδευτικών στηρίζεται ανοιχτά από το Π.Α.ΜΕ..


Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα της Παλαιστίνης, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι:

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο πολύχρονο δίκαιο αγώνα της υπό κατοχή Παλαιστίνης ενάντια στη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ και τους γεωστρατηγικούς στόχους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ!

ΜΜΕ και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί αξιοποιούνται από το σύστημα για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη τόσο ξεδιάντροπα, επιστρατεύοντας ακόμα και βίντεο με ψευδή γεγονότα, αποκρύπτοντας τα διαχρονικά ισραηλινά εγκλήματα εις βάρος των πολύπαθων Παλαιστινίων που αντιστέκονται σθεναρά, βλέποντας τα εδάφη τους συνεχώς να συρρικνώνονται!


Η κυβέρνηση καθώς και όλα τα αστικά κόμματα είναι μέρος των λυκοσυμμαχιών που αλλάζουν τα σύνορα στο χάρτη κατ’ απαίτηση του μεγάλου κεφαλαίου, αιματοκυλώντας λαούς με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας!


Εμπλέκουν τη χώρα μας με διευκολύνσεις στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς τους, ενώ στέλνουν ακόμα και ελληνική φρεγάτα στηρίζοντας έμπρακτα το σφαγιασμό εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας!

Τα ελληνικά «παπαγαλάκια» δε διστάζουν να διατυμπανίζουν πως αυτός ο πόλεμος είναι ευκαιρία για τη χώρα μας καθώς την καθιστά ρυθμιστή και πυλώνα ενέργειας στην περιοχή,  την ίδια ώρα που βλέπουμε εικόνες με νεκρά παιδιά!


ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ,ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!

Καταγγέλουμε την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης-υποστηρικτή του δολοφόνου- Ισραήλ!


ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

  • Να αποσυρθεί η Φρεγάτα «ΨΑΡΑ» από την περιοχή.
  • Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!










Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη