«Το φάντασμα του σαραγιού και ο καπετάν κίσσας», παράσταση Καραγκιόζη στην Καστάνιτσα Αρκαδίας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων 2023,φιλοξενεί σε διάφορα μέρη σε όλον τον Δήμο, παραστάσεις καραγκιόζη για τα παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό αύριο Τρίτη 8 Αυγούστου 2023, στην Καστάνιτσα θα πραγματοποιηθεί η  παράσταση Καραγκιόζη του Θεάτρου Σκιών, «Το φάντασμα του σαραγιού και ο καπετάν Κίσσας».

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα φιλοξενηθούν  παραστάσεις Καραγκιόζη για τους μικρούς μας φίλους.


Την Τρίτη 8 Αυγούστου στην Καστάνιτσα στην πλατεία και ώρα 21:00 θα παρουσιαστεί από το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «Το φάντασμα του σαραγιού και ο καπετάν Κίσσας».


Σε μια επαρχιακή πόλη έχει παρουσιαστεί ένα παράξενο φαινόμενο, ένας κουκουλοφόρος που τρομοκρατεί τους κατοίκους σκοτώνοντας μάλιστα και ορισμένους. Ο Καραγκιόζης ανακαλύπτει ότι αυτό το «Φάντασμα» διαλέγει και επιτίθεται μόνο σε Έλληνες. Έτσι μαζί με τον Χατζηαβάτη, ανεβαίνουν στα βουνά και καλούν τον Καπετάν Κίσσα να τους βοηθήσει. Εκείνος και ύστερα από ανάθεση και του ίδιου του Πασά, ύστερα από σκληρή μάχη σκοτώνει το Φάντασμα που όπως αποκαλύπτεται ήταν ο γιός του Πασά. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη