Συνομιλώντας στην έκθεση βιβλίου με την Ναυπλιώτισσα συγγραφέα Γεωργία Σ. Τζαμαλούκα(Φωτό + Βίντεο)

 


Κάνοντας άλλη μία νυχτερινή βόλτα στο Ναύπλιο, φτάσαμε περπατώντας στην έκθεση βιβλίου όπου  περπατώντας ανάμεσα στα υπόλοιπα περίπτερα, φτάσαμε στο περίπτερο 34, όπου  βρισκόταν σήμερα εκεί, η Ναυπλιώτισσα συγγραφέας Γεωργία Σ. Τζαμαλούκα, η οποία παραβρέθηκε στην έκθεση  για να κάνει παρουσίαση του βιβλίου της στο κοινό το και να το υπογράψει.



Η συντοπίτισσα μας συγγραφέας Γεωργία Σ. Τζαμαλούκα, συμμετέχει για δεύτερη φορά στην έκθεση βιβλίου στο  Ναύπλιο με το βιβλίο της με τίτλο «Όλα είναι ένα», το οποίο φέτος συμμετέχει στην έκθεση βιβλίου με την δεύτερη έκδοσή του.



Με την Γεωργία είχαμε χθες το βράδυ έναν πολύ γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο για την συμμετοχή της στην έκθεση βιβλίου αλλά και το πως μία έκθεση βοηθάει ένα βιβλίο να προβληθεί καλύτερα και να γίνει πιο γνωστό και πιο προσιτό στο αναγνωστικό κοινό.


Επίσης μιλήσαμε και για το καινούργιο βιβλίο που ετοιμάζει η συντοπίτισσά μας συγγραφέας Γεωργία Σ. Τζαμαλούκα για την σχέση των ανθρώπων με τα ζώα.

Σας παρουσιάζουμε στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω τον πολύ γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο που είχαμε με την συντοπίτισσά μας Ναυπλιώτισσα συγγραφέα Γεωργία Σ. Τζαμαλούκα.







Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη