Πύρινη Κόλαση στο Λουτράκι - Έχουν κλείσει η παλιά και η νέα Εθνική Οδός από τον κόμβο της Επιδαύρου ως τους Αγίους Θεοδώρους

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Korinthostv.gr, από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα Δεύτερα 17 Ιουλίου του 2023, το μεσημέρι σε περιοχή της Κορινθίας κοντά στο Λουτράκι, έχουν μέχρι στιγμής καεί σπίτια ενώ προληπτικά έχουν εκκενωθεί και οικισμοί.

Έχει κλείσει παράλληλα με εντολή της Τροχαίας και η νέα Εθνική Οδός από τον Κόμβο της Επιδαύρου έως και τους Αγίους Θεοδώρους, από νωρίς το απόγευμα ενώ τώρα πλέον έχει κλείσει και η παλιά εθνική οδός στα ίδια ακριβώς σημεία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 135 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρου με 50 υδροφόρα οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 8 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα εκ των οποίων 2 έχουν διατεθεί από το ΓΕΕΘΑ και ένα ακόμη για τον συντονισμό τους.


Παράλληλα, δόθηκε εντολή μέσω του 112 να εκκενωθούν οι περιοχές Καλλιθέα, Πευκιά, Ειρήνη, Καλαμάκι και Παράδεισος, ενώ εκκενώθηκαν κατασκηνώσεις και γηροκομείο.

Στην συνέχεια φαίνεται ότι δόθηκε πιθανότατα όπως μετέδωσε το mega, εντολή εκκένωσης και για το Ίσθμια.

Παράλληλα φαίνεται ότι θα ενισχύσουν στην περιοχή της πυρκαγιάς στην διαδικασία της κατάσβεσης και οι δυνάμεις του στρατού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη