Διαμαρτυρία των αγροτών στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας για την υφαλμύρωση του νερού (Φωτό + Βίντεο)


Διαμαρτυρία πραγματοποιήσε σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας, για το θέμα της υφαλμύρωσης του νερού, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας, ο οποίος προχώρησε σε ανάρτηση πανό σχετικό με το θέμα αυτό στο μπαλκόνι της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη.


Στην συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαντζούνη, στον οποίο οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες έθεσαν επί τάπητος το θέμα της υφαλμύρωσης του νερού τονίζοντας ότι αν συνεχιστεί αυτό και δεν λυθεί άμεσα το πρόβλημα αυτό της υφαλμύρωσης του νερού σε δύο χρόνια από τώρα οι αγρότες του νομού δεν θα έχουνε καλλιέργειες.

Στην συνέχεια ο κ. Μαντζούνης τους ενημέρωσε ότι το θέμα είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό και ότι έχουνε ευθύνη όλοι οι διοικούντες διαχρονικά εδώ και 20 χρόνια. Επιπλέον τους ενημέρωσε ότι θα πραγματοποιηθεί με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα εκ νέου σύσκεψη για το θέμα αυτό μέσα στον Αύγουστο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε λόγο για την αναβάθμιση των δικτύων ορισμένων ΤΟΕΒ, ως ένα κομμάτι της επίλυσης του προβλήματος.

Οι αγρότες του διαμαρτυρήθηκαν ότι στην ουσία δεν υπάρχει μετά από δύο μήνες αφότου έχει προκύψει αυτό το σοβαρό θέμα με την υφαλμύρωση του νερού και δεν έχει παρθεί κανένα απολύτως μέτρο για την όλη κατάσταση, ενώ παράλληλα ανέφεραν ότι προφανώς η περιφέρεια περιμένει τις πρώτες βροχές τον Σεπτέμβρη για να καθαρίσει το νερό και ότι του χρόνου προς το καλοκαίρι θα είναι πάλι η ίδια κατάσταση.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνάντηση των αγροτών με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.

                                                           

Στο βίντεο η ανάρτηση του πανό των αγροτών στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη