9ο Penny Marathon Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 στην Μεσσήνη από τον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας



Ήρθε επιτέλους η στιγμή που η φιλοζωία παντρεύεται με τον αθλητισμό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι φέτος το penny marathon θα φιλοξενηθεί στην όμορφη Μεσσήνη και συγκεκριμένα στην γοητευτική παραλία της Μπούκας, την Κυριακή 9 Ιουλίου. Είναι γεγονός ότι το πρόβλημα των αδέσποτων έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο πρόβλημα και για αυτό τον λόγο με πρωτοπόρο την Αυστραλία και την πόλη του Sydney, ο μαραθώνιος με το φιλοζωικό πνεύμα ταξιδεύει σε πολλές χώρες και πόλεις του κόσμου με σκοπό την στήριξη των φιλοζωικών οργανώσεων.
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ο αγώνας θα ξεκινήσει 18:00 το απόγευμα. Οι διαδρομές που θα διεξαχθούν είναι μελετημένες έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε όλα τα γούστα ανεξαιρέτως φυσικής κατάστασης. Οι διαδρομές είναι οι ακόλουθες:

1. Υπάρχει διαδρομή μήκους 11.500 μέτρων που ξεκινά από τον σιδηροδρομικό σταθμό και καταλήγει στη περιοχή των γηπέδων του μπάσκετ στη παραλία της μπούκας.

2. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή της διαδρομής των 2.500 μέτρων με σημείο έναρξης τις εκβολές του ποταμού Πάμισου και λήξη στη περιοχή των γηπέδων στη παραλία της Μπούκας.
3. Για τους όχι και τόσο αθλητικούς τύπους υπάρχει η διαδρομή του ενός χιλιομέτρου στο μικρό άλσος της Μπούκας.

4. Τέλος, για τους πολύ αθλητικούς τύπους υπάρχει η επιλογή εκκίνησης από την Καλαμάτα έπειτα από συνεννόηση μαζί μας.

Ο Χάρτης Όλων Των Διαδρομών

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των διαδρομών με ποδήλατο . Είναι φυσικά αυτονόητο ότι τα κατοικίδια σας είναι ευπρόσδεκτα.
Αρωγός και υποστηρικτής αυτής της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Αθλούμενων Μεσσήνης ο οποίος θα συμμετάσχει και θα βοηθήσει στην διοργάνωση.

Επίσης ο Δήμος Μεσσήνης θα υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για δήλωση συμμετοχής και παραπάνω πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Κατερίνα Πεζώνη : Τηλέφωνο 6947962410 email philozoikos.omilos.kalamata@gmail.com
Κωνσταντίνα Φούκα: Τηλέφωνο 6908670384 email kostanfouk@yahoo.gr
Πουλάκος Ιωάννης: Τηλέφωνο 6945003291

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη