Συνεχίζεται η ανάπλαση στην οδό Αιγίου - Τσιμέντο ρίχνουν ξανά με τα τελευταία κομμένα δέντρα

 


Συνεχίζεται κανονικά η ανάπλαση στην οδό Αιγίου έχοντας πάλι τσιμεντοστρώσεις εκεί που κάποτε υπήρχε πράσινο και δέντρα που τώρα έχουν κοπεί, και την θέση όλων αυτών παίρνει και εδώ για ακόμα μία φορά φυσικά το τσιμέντο.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 14 του μήνα Ιουνίου του 2023 εκδικάστηκαν στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί ενάντια στην συνεχή κοπή των δέντρων ενώ παράλληλα όλοι εμείς βρισκόμαστε εν αναμονή για την απόφαση των μέτρων αυτών από το δικαστήριο.



Στην ακριβώς από παραπάνω φωτογραφία βλέπετε το απομεινάρι ενός κορμού του κομμένου πλέον ευκαλύπτου που μέχρι πριν από λίγες ημέρες υπήρχε στην θέση αυτού του κορμού ένα ολόκληρο δέντρο όπου τώρα όμως κόπηκε για χάριν του τσιμέντου που ήρθε να το αντικαταστήσει.


Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ακριβώς τους ενοχλούσαν τους υπεύθυνους για αυτό το έργο αυτά τα δέντρα που κάποτε δέσποζαν με την κορμοστασιά τους επί χρόνια εκεί και τώρα τα έκοψαν, βάζοντας για μία ακόμη φορά στην θέση τους τσιμέντο.



Στην φωτογραφία πιο πάνω βλέπετε την οδό Αιγίου πριν κοπούν οι ευκάλυπτοι για να τους αντικαταστήσει το τσιμέντο, εξαφανίζοντας μια για πάντα μία εικόνα γεμάτη πράσινο που σου αφήνει πίσω της πολύ όμορφα και ευχάριστα συναισθήματα, τα οποία όμως τώρα αποτελούν δυστυχώς για όλους εμάς απλά ένα πλέον πολύ μακρινό πια παρελθόν, καθώς τα συναισθήματα που μας αφήνε η θέα των ευκαλύπτων έρχεται τώρα να παγώσει οριστικώς και αμετακλήτως το τσιμέντο.



Αυτοί που βλέπετε στις δύο ακριβώς πιο πάνω φωτογραφίες είναι οι δύο μόνοι ευκάλυπτοι που γλύτωσαν την κοπή από την μανία που έχουν κυριολεκτικά λεηλατήσει την Αιγίου για να γίνει αυτή η ανάπλαση. Οι συγκεκριμένοι ευκάλυπτοι αυτοί την γλύτωσαν χάρη στις έντονες διαμαρτυρίες πολιτών που εμπόδισαν ως και ματαίωσαν τελικά θα λέγαμε την κοπή των δέντρων στην οδό Αιγίου μέχρι τώρα αφού αυτοί οι δύο τελικά οι ευκάλυπτοι την γλύτωσαν από τα πριόνια της Δημοτικής Αρχής λόγω της μεγάλης και πολύ έντονης αντίδρασης των πολιτών την οποία ακολούθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν και εκδικάστηκαν πριν από δύο μέρες στο Ναύπλιο, των οποίων και αναμένουμε όλοι μας με αγωνία την απόφασή τους.


Δείτε παρακάτω τι κατέγραψε η κάμερα του ArgolidasNews στην ανάπλαση της Αιγίου








Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη