ΚΚΕ Αργολίδας για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα σήμερα στο Άργος: Κάλπικες υποσχέσεις στο λαό και συσκότιση του ταξικού χαρακτήρα του κράτους

 


Δελτίο τύπου του ΚΚΕ Αργολίδας για την σημερινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Άργος τοποθετούμενο αναφορικά με το θέμα αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας δίνει κάλπικες υποσχέσεις στο λαό και συσκότιση του ταξικού χαρακτήρα του κράτους.

Ισχυρό και αποτελεσματικό κράτος» υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας αν ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές, μιλώντας σήμερα στο Άργος, παρουσιάζοντας το κόμμα του πιο ικανό να διαχειριστεί τις ανάγκες του… αστικού κράτους, προς όφελος φυσικά του μεγάλου κεφαλαίου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «αναποτελεσματικό» το κράτος σήμερα, «που γεμίζει ανασφάλεια τους πολίτες όπως είδαμε δυστυχώς με τον πιο τραγικό τρόπο στα Τέμπη», σκορπώντας αυταπάτες, ότι δήθεν ο χαρακτήρας του κράτους εξαρτάται από την εκάστοτε κυβέρνηση, ενώ στην πραγματικότητα οι στρατηγικές επιλογές είναι ίδιες, αργοί ρυθμοί και αναποτελεσματικότητα σε κάθε τι που αφορά τις λαϊκές ανάγκες, ταχύτητα και απόλυτη αποτελεσματικότητα όταν πρόκειται για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Ο Αλ. Ταίπρας είπε ότι «βλέπουμε τη ζωή μας να γίνεται μέρα με τη μέρα χειρότερη, ότι η μεγάλη πλειοψηφία δυσκολεύεται να βγάλει το μήνα, το εισόδημα τελειώνει την Τρίτη εβδομάδα, οι τιμές έχουν φθάσει στο Θεό, αυξήσεις στο ρεύμα, στο σούπερ μάρκετ, στις τιμές της βενζίνης», αποσιωπώντας τις πραγματικές αιτίες, δηλαδή τις πολιτικές της απελευθέρωσης της Ενέργειας, τις περικοπές μισθών και συντάξεων που εφαρμόζουν πιστά όλες οι κυβερνήσεις, όπως και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, το διάστημα διακυβέρνησής της.

«Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, αποτελεσματικό και ισχυρό κοινωνικό κράτος», ισχυρίστηκε ο Αλ. Τσίπρας, προσπαθώντας να εξαπατήσει τον λαό, την ώρα που το κόμμα του δηλώνει πίστη στις πολιτικές της ΕΕ, στην επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις, στην καπιταλιστική ανάπτυξη που προϋπόθεση έχει το τσάκισμα των εργαζομένων και του λαού.

Η αλλαγή της κυβερνητικής καρέκλας, η αλλαγή του μηχανοδηγού, δεν αλλάζει την κατεύθυνση όταν οι ράγες είναι αντιλαϊκές!

Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ και την  επόμενη ημέρα των εκλογών, θα είναι ισχυρός και δυνατός ο ίδιος ο λαός. Γιατί  μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό στο δρόμο της ανατροπής!

 

Τ.Ε Αργολίδας

31/3/2023


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη