Στα σκοτάδια ο περιφερειακός επαρχιακός δρόμος Ναυπλίου - Μυκηνών(Φωτό + Βίντεο)


Στα σκοτάδια φαίνεται ότι έχει πλέον βυθιστεί ο περιφερειακός επαρχιακός δρόμος Ναυπλίου - Μυκηνών, με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για όλους τους διερχόμενους οδηγούς και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί ο δρόμος είναι θεοσκότεινος ενώ φωτίζεται μόνο σε λίγα μόλις σημεία, ενώ πάλι σε άλλα σημεία τα οποία είναι σκοτεινά υπάρχουν και κολώνες φωτισμού, στις οποίες όμως τα φώτα δεν ανάβουν.

Φωτογραφία: Οι κολώνες με τα σβηστά φώτα

Πρόκειται για έναν δρόμο που πραγματικά έχει γίνει επικίνδυνος τόσο για όλους τους οδηγούς που καθημερινά καλούνται να τον διασχίσουν και να σκεφτείτε ότι πόσο καλά θα τον ξέρουν κιόλας, όσο και για όλους εκείνους που τον διασχίζουν μία φορά όταν βρεθούν εδώ για ένα Σαββατοκύριακο και δεν γνωρίζουν τον δρόμο αυτόν καθόλου.

Φωτογραφία: Ένα από τα λίγα φωτεινά σημεία αυτού του δρόμου


Μιλάμε λοιπόν για έναν δρόμο στον οποίο έχουν όμως δυστυχώς συμβεί πολλά ατυχήματα και έχουν χαθεί και ανθρώπινες ζωές. Για έναν δρόμο όπου κυκλοφορούν δυστυχώς και πολλά αδέσποτα σκυλιά αλλά και πολλά άλλα ζώα, όπως για παράδειγμα αλεπούδες και ίσως και λύκοι, με ότι κινδύνους αυτό εγκυμονεί για όλους τους διερχόμενους αυτούς οδηγούς, που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον δρόμο.

Σε έναν δρόμο λοιπόν όπου μερικά χρόνια πριν είχαμε ζήσει όλοι μας τον τραγικό θάνατο μίας νέας κοπέλας όταν ένας οδηγός για να αποφύγει ένα αδέσποτο σκυλί με αποτέλεσμα ο οδηγός του ακριβώς από πίσω οχήματος να βγει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας λόγω μεγάλης ταχύτητας, για να αποφύγει την σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, ενέργεια που δυστυχώς οδήγησε στο θανατηφόρο αυτό τροχαίο δυστύχημα με τον θάνατο της κοπέλας να είναι η κατάληξή του.

Σε αυτόν τον δρόμο λοιπόν όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί τα φώτα σε ορισμένα σημεία δεν λειτουργούν ενώ φωτισμός σε πολλά σημεία δεν υπάρχει καν.

Οι αρμόδιοι άραγε όλα αυτά τα έχουνε δει;

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη