Με 2ωρη στάση εργασίας συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους στην αυριανή απεργία με συγκέντρωση στην Πλατεία Δερβενακίων στο Άργος

 

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός σύλλογος Άργους συμμετέχει με την σειρά του και αυτός στην αυριανή απεργία στις 16 του Μάρτη όμως σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σωματεία καλεί σε δικιά του συγκέντρωση στην Πλατεία Δερβενακίων στο Άργος.
Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός σύλλογος Άργους με απόφαση του Δ.Σ. αποφάσισε να συμμετέχει με 2ωρη στάση εργασίας 10:00 με 12:00 στην Πανελλαδική κινητοποίηση που έχει καθοριστεί για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, από κοινού με τα υπόλοιπα σωματεία, με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού & Δημοσίου τομέα. 


Το σημείο συγκέντρωσης θα είναι στην πλατεία Δερβενακίων.

Είναι υποχρέωση όλων να αναζητηθούν άμεσα οι απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό αυτό γεγονός, το οποίο στέρησε τη ζωή σε τόσους ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους πολλοί νέοι. Είναι απαίτηση όλων μας η διερεύνηση σε βάθος και η απόδοση ευθυνών. 

Είναι χρέος στις ψυχές όσων χάθηκαν. Από τύχη δεν ήταν τα παιδιά σας , τα παιδιά μας. όλοι εμείς. Πόσο σίγουροι είμαστε για το μέλλον και πόσο μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς?

Για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη μας να δώσουν το παρόν στις συγκεντρώσεις ώστε να σταλεί το μήνυμα αγανάκτησης και να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για να μη ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

εκ του ΔΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη