Συλλυπητήριο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Κρανιδίου, Νικόλαου Κοντογιάννη

 


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, με αφορμή τη θλιβερή είδηση της απώλειας του τέως Δημάρχου Δήμου Κρανιδίου, Νικολάου Κοντογιάννη, πραγματοποίησε ύστερα από πρόταση του Δημάρχου Δήμου Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου, δια περιφοράς έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 08 Μάιου 2024, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 11:00 π.μ. και αφού έλαβε υπόψη του τη δράση του εκλιπόντος, την προσφορά του στα κοινωνικά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας και το γεγονός ότι υπήρξε πάντοτε πρόθυμος και αποφασιστικός συμβάλλοντας με την εντιμότητά του και τον ακέραιο χαρακτήρα του στην αναβάθμιση του τόπου, καθώς και στην επίλυση πολλών προβλημάτων των κατοίκων, με την υπ' αριθμ. 102/2024 απόφασή του εγκρίνει ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα:

α. Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος, Νικολάου Κοντογιάννη. β. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Δημαρχείο και σε όλα τα κοινοτικά καταστήματα του Δήμου Ερμιονίδας κατά την ημέρα της κηδείας.

γ. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

δ. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, ε. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία και να παρακολουθήσει την επικήδειο πομπή.

στ. Να γίνει εκφώνηση επικήδειου από το Δήμαρχο Δήμου Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο. ζ. Καταθέτει πρόταση να δοθεί το όνομά του τέως Δημάρχου Νικόλαου Κοντογιάννη, στον Κυκλοφοριακό Κόμβο Κρανιδίου - Πορτοχελίου, ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου.

η. Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ελένη Γκαμίλη και να επιδοθεί στους οικείους του εκλιπόντος.

θ. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη