Αήθης προσπάθεια του κ. Μαργέτα να καπηλευθεί τις θετικές εξελίξεις στο θέμα της αναβάθμισης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου

 
Αήθης και αξιοθρήνητη η προσπάθεια του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μαργέτα να καπηλευθεί και να οικειοποιηθεί τις θετικές εξελίξεις στο θέμα της αναβάθμισης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο, με μια κατάπτυστη ανακοίνωση που εξέδωσε στο διαδίκτυο.


Έφθασε μάλιστα στο έσχατο σημείο να κάνει απαράδεκτο φωτομοντάζ σε φωτογραφία από την χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδη και τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Μπουγά, παρουσία του Βουλευτή Αργολίδας κ. Ανδριανού, στην οποία έχει “κόψει” τον Δήμαρχο Ερμιονίδας.


Στην συνέχεια βέβαια, αντιλαμβανόμενος το μέγεθος του ατοπήματός του, απέσυρε την μονταρισμένη φωτογραφία από την ανάρτησή του, αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν το κακό είχε ήδη γίνει.

Η μονταρισμένη φωτογραφία:


Η πραγματική φωτογραφία:

Επιπλέον έρχεται εκ των υστέρων ο κ. Μαργέτας να μας προτείνει την εκδίκαση στο Περιφερειακό Πρωτοδικείο Μάσσητος Κρανιδίου των υποθέσεων Ύδρας, Σπετσών, και Τροιζηνίας, αφού κλείνουν τα Ειρηνοδικεία Σπετσών και Πόρου, για λόγους πιο εύκολης προσβασιμότητας και εξυπηρέτησης των πολιτών.

Η συγκεκριμένη πρόταση όμως ήρθε κατόπιν εορτής, αφού παρουσιάστηκε  για πρώτη φορά από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας στις 13 Απριλίου στο Ναύπλιο, στην συνάντηση  που είχε για το θέμα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου  Αργολίδας και Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Ορφανό και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αργολίδας, παρουσία των τριών Βουλευτών Αργολίδας  κκ Γ. Ανδριανού, Γ. Γαβρήλου και Α. Πουλά .

Επίσης ο κ. Γεωργόπουλος δημοσιοποιεί την πρότασή του στις 15 Απριλίου στην τηλεόραση του Best-TV, σε σχετικές με το θέμα δηλώσεις που έκανε κατά την συμβολική κατάληψη του Πρωτοδικείου Ναυπλίου, όπως βλέπουμε από το 6,02 λεπτό του εν λόγω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=3lTAmmj_CVQ

Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται δημόσια η συγκεκριμένη πρόταση, την οποία προφανώς πληροφορήθηκε ο κ. Μαργέτας και σήμερα μας την παρουσιάζει ως δική του.

Διότι μέχρι χθες τέτοια πρόταση δεν είχε κάνει, δεν έδωσε το παρόν σε κάποια σύσκεψη σχετική με το θέμα της κατάργησης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου, ούτε βέβαια εμφανίστηκε στην συμβολική κατάληψη του Πρωτοδικείου Ναυπλίου.

Και ενώ μέχρι στιγμής ο κ. Μαργέτας δεν έχει καταδικάσει την άποψη του δημοτικού συμβούλου της παράταξής του κ. Γανώση Ιωσήφ, ο οποίος δεν συναίνεσε στο ψήφισμα διαμαρτυρίας κατά της κατάργησης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου, με την απίστευτη δικαιολογία ότι δεν αντιτίθεται σε αποφάσεις της Κυβέρνησης την οποία στηρίζει, έρχεται σήμερα να καπηλευθεί και να οικειοποιηθεί με επιεικώς απαράδεκτο τρόπο τις θετικές εξελίξεις στο θέμα της αναβάθμισης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο.

Αἰδώς Ἀργεῖοι, ντράπηκε και η ντροπή!!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη