Έκτακτη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας υπό τον Παναγιώτη Νίκα για τις καταστροφές από την κακοκαιρία(Φωτό + Βίντεο)

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνη, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με θέμα την κακοκαιρία «Daniel», και τις καταστροφές που έχουν προκληθεί από αυτήν.

 


Παρόντες στην σύσκεψη αυτή ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης και ο Βασίλης Χατζής, συντονιστής στην Πολιτική Προστασία. Κατά την διάρκεια των δηλώσεων του ο περιφερειάρχης ανέφερε ότι δεν έχουμε σοβαρές ζημιές και καταστροφές από την κακοκαιρία, γενικά στον Νομό Αργολίδας εκτός από τις περιοχές των Δήμων Ερμιονίδας και Επιδαύρου.

Ζημιές στις δημόσιες υποδομές καταγράφηκαν ως περιορισμένες στο εθνικό αλλά και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Ζημιές επίσης έχουν γίνει σε επιχειρήσεις που βρίσκονται κατά κύριο λόγο σε παραθαλάσσιες περιοχές, με χαρακτηριστική αναφορά σε ζημιές σε καταστήματα και επιχειρήσεις που βρίσκονται επάνω στην ευρύτερη παραθαλάσσια ζώνη στο Πόρτο Χέλι.


Ο κ. Νίκας ευχαρίστησε και τους δύο παρευρισκόμενους για την άμεση αντίδραση τους και ειδικότερα τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Γιάννη Μαντζούνη, ο οποίος για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας βρίσκεται σήμερα στο πόδι από νωρίς τα ξημερώματα.

Τέλος ο περιφερειάρχης ζήτησε και από την Δ.Α.Ο.Κ. Αργολίδας, να βγει και αυτή στον δρόμο για να καταγραφούν οι ζημιές στους αγροτοκτηνοτρόφους άμεσα, ενώ επίσης επισήμανε ότι από σήμερα ξεκινάει η συγκρότηση των επιτροπών που θα καταγράψουν τις ζημιές ώστε να προχωρήσει άμεσα η αποκατάστασή τους.






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη