Στα κάγκελα η Κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών στο Ναύπλιο για την μεταφορά των φοιτητών

 

Στα κάγκελα έχει πλέον βγει η Κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών στο Ναύπλιο για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα της μεταφοράς των φοιτητών, που όμως εδώ και δύο χρόνια που έχει προκύψει παραμένει άλυτο.

Ο Δήμος σύμφωνα με την Κοσμητεία δεν έχει δώσει καμία απάντηση για όλο το θέμα αυτό και δεν έχει καν προσπαθήσει να δώσει την λύση του, καθώς δεν έχει δημιουργήσει ούτε δημοτική συγκοινωνία αλλά καθώς επίσης ούτε έχει κάνει κάποια ενέργεια για δωρεάν δρομολόγια για τους φοιτητές προς τα ΚΤΕΛ, όπως συμβαίνει και  σε άλλους Δήμους.

Το ΚΤΕΛ Αργολίδας από την άλλη πλευρά σύμφωνα με την απόφαση της Κοσμητείας δεν φαίνεται να έχει δώσει κάποια έγγραφη απάντηση από την δική του πλευρά παρά μόνο προφορικά να έχει αρνηθεί να βάλει το οποιοδήποτε δρομολόγιο.

Όπως καταγγέλλει στην απόφασή της η Κοσμητεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο, τον Ιούλιο, κατά την διάρκεια του καύσωνα, φοιτητές λιποθύμησαν  στον δρόμο αφού πήγαιναν αναγκαστικά στην σχολή περπατώντας αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Ζητάνε επίσης από τον Δήμο Ναυπλιέων, να δημιουργήσει ως οφείλει πεζοδρόμιο στην οδό Αγίας Μονής, με δικά του έξοδα και μετά σύμφωνα με τον νόμο να καλέσει τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων και των οικιών να του καταβάλουν αυτά τα έξοδα όπως ακριβώς προβλέπει η νομοθεσία.

Στην φωτογραφία φαίνεται πως είναι ακριβώς η διαδρομή επί της οδού Αγίας Μονής στην οποία όμως δεν υπάρχει καθόλου πεζοδρόμιο.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ολόκληρη την απόφαση της Κοσμητείας του ΠΑ.ΠΕΛ. στο Ναύπλιο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη