Δήλωση Ορφανού για τον Κωστούρο | 22 φορές μου πέταξε τα σκουπίδια του...τον έχω καταγράψει με κάμερα...έχω δεχτεί και απειλές για την ζωή μου!

«Ερχόταν με το αυτοκίνητο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ναυπλίου, άνοιγε το παράθυρο του συνοδηγού και πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στην αυλή του σπιτιού μου. Έχει καταγραφεί από δυο κάμερες 22 φορές! Αυτό που έκανε είναι εμμονικό και άρρωστο. Έχω καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, να μην πλησιάζει την οικία μου».

Με αυτά τα λόγια ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Ορφανός, υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου περιγράφει στο Newsit,gr τα όσα βίωνε τους τελευταίους δυο μήνες με αφορμή την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο από τον νυν δήμαρχο και αντίπαλό του, κ. Δημήτρη Κωστούρο.

Όπως περιγράφει, ο νυν τοπικός άρχοντας «πιάστηκε» από τις κάμερες που τοποθέτησε στην οικία του να τον επισκέπτεται, οδηγώντας μάλιστα, όχημα του Δήμου και να «εκτοξεύει» σακούλες με περιττώματα και σκουπίδια. Μια πράξη που όπως λέει γινόταν κατ’ εξακολούθηση και τον ανάγκασε να προσφύγει στις αρχές με τον ίδιο τον κ. Κωστούρο, να παραδέχεται μεσώ των social media την πράξη, η οποία όμως αναφέρει πως έγινε μόνο μια φορά.

«Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού» ανέφερε.

«Σταμάτα αυτό που κάνεις θα σε τινάξουμε στον αέρα…»

Ο κ. Ορφανός εκτός από το συμβάν με τα σκουπίδια, αναφέρει στο Newsit.gr ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να τοποθετήσει κάμερες για να βρει τον δράστη που πετούσε τα περιττώματα στην αυλή του, έπαιξε άλλο ένα περίεργο και σοβαρό συμβάν που τον τρομοκράτησε.

«Δέχτηκα και δύο απειλητικά σημειώματα. Τα σημειώματα τα πέταξαν στην αυλή του σπιτιού μου, ήταν ιδιόχειρα και ανέφεραν χαρακτηριστικά το εξής: Σταμάτα αυτό που κάνεις θα σε τινάξουμε στον αέρα…».

Πότε ξεκίνησε αυτό; «Έχει ξεκινήσει δυο μήνες τώρα. Και αποκορύφωμα ήταν ότι 15 και 17 Ιουλίου δέχτηκα αυτά τα απειλητικά σημειώματα και κάποιο γκαζάκι με ένα μπουκαλάκι βενζίνη, το οποίο όμως δεν έχει καταγραφεί γιατί δεν είχα τοποθετήσει κάμερες. Τρομοκρατήθηκα και την επόμενη μέρα στις 18 Ιουλίου τοποθέτησα την κάμερα.

Διαπίστωσα λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος κύριος, ήταν αυτός που ερχόταν γιατί γνώρισα το αυτοκίνητό του. Όμως επειδή δεν υπήρχε ταύτιση προσώπου, γιατί το αυτοκίνητο ανήκει στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου και το οδηγεί αποκλειστικά ο ίδιος ο δήμαρχος, έτσι αναγκάστηκα να τοποθετήσω και δεύτερη κάμερα που καταγράφει το πρόσωπο του και το αυτοκίνητο.

Αυτό το πράγμα έχει γίνει κατ’ εξακολούθηση. Είμαι 26 χρόνια δικηγόρος, πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Ποτέ δεν πήγε ο νους μου ότι θα βιώσω αυτή την κατάσταση».

Υπάρχει παραδοχή του κ. Κωστούρου στα social media

«Υπάρχει παραδοχή, όμως και πάλι ψεύδεται γιατί μιλάει για μία φορά. Αυτό δεν ισχύει γιατί το έκανε κάτ’ εξακολούθηση. Και να σας πω την αλήθεια εγώ δεν το βλέπω αδίκημα που είναι αδίκημα αλλά ως ενέργεια η οποία δείχνει το ήθος του ανθρώπου. Δεν άντεξα άλλο. Δεν μπορούσα κάθε μέρα να βλέπω να γίνεται αυτή η ενέργεια σε βάρος μου , Στο σπίτι μου όπου μένουν τα παιδιά μου και να κρατιέμαι».

Η ανάρτηση του κ. Κωστούρου είναι η ακόλουθη:


Πόσες φορές το έχει κάνει;

«Καταγεγραμμένα το έχω 22 φορές!»

Και τι ώρες ερχόταν;

«Και πρωί και μεσημέρι και βράδυ. Δεν τα άφηνε, τα πετούσε. Οδηγούσε αυτό το αυτοκίνητο που σας λέω, άνοιγε το παράθυρο του συνοδηγού και πετούσε στην αυλή του σπιτιού μου τα περιττώματα. Ενάμιση μήνα πριν βάλω τις κάμερες, πάλι μάζευα τα σκουπίδια αυτά, χωρίς να ξέρω ποιος το κάνει. Αυτό που έκανε είναι εμμονικό και άρρωστο. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα το έκανε. Έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα τα οποία εκδικάζονται την Δευτέρα και θα προχωρήσω και σε μήνυση. Φρόντισα αρχικά να κάνω ασφαλιστικά μέτρα για ρύθμιση της κατάστασης να μη με ενοχλεί και να μην περνάει έξω απ’ το σπίτι μου να πετάει τα σκουπίδια του».

Πηγή Newsit.gr


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη