Δωρεάν εξέταση ακοής σε συμπολίτες μας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ναυπλιέων

Φωτογραφία | Facebook | Δήμος Ναυπλιέων

 

Δωρεάν εξέταση ακοής σε συμπολίτες μας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ναυπλιέων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ακοής, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

 

Δεκάδες συμπολίτες μας επωφελήθηκαν και εξετάστηκαν δωρεάν, στο πλαίσιο της προληπτικής Ιατρικής, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά με τα νέα τεκταινόμενα της επιστημονικής κοινότητας στα θέματα ακοής.

 

Η δράση, η οποία διοργανώθηκε από το τμήμα ΩΡΛ της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου και υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων, πραγματοποιείται τα τελευταία 3 έτη στην ευρύτερη περιοχή από τους ιατρούς του τμήματος ΩΡΛ της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου με σημαντικά αποτελέσματα αλλά για πρώτη φορά υπήρξε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων.

 

Η εξέταση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου μας και αποτελεί μια ακόμα ένδειξη της δυναμικής εξωστρεφής πολιτική της νέας δημοτικής αρχής του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού, στηρίχθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δημήτριο Δικαίο. Σημαντική ήταν επίσης η συνεισφορά της Διευθύντριας των παιδικών και βρεφικών σταθμών του Δήμου κας Μαρίας Καλούδη και του Προϊσταμένου του ΚΑΠΗ κ. Λάμπρου Ξυθάλη.

 

Αναφερόμενος στην συγκεκριμένη δράση ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Δικαίος δήλωσε ότι «είναι δέσμευση να συνεχιστούν τέτοιου είδους δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας και σύντομα θα ανακοινωθεί και πρόγραμμα προκειμένου η διάχυση στην κοινότητα να είναι πιο δυναμική και αποτελεσματική»

Θα πρέπει να τονιστεί Ιδιαιτέρως η συμβολή της επιμελήτριας Α΄ ΩΡΛ της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου κας Κυριακής Καλλή, της ιδιώτη Ιατρού ΩΡΛ κας Ελεονόρας Αβραμοπούλου καθώς και των κας. Ανδριανής Στάμου και κ. Χρήστου Καπλάνογλου για την ευγενική χορηγία των ακουογράφων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη