Με ικανοποιητική μέχρι τώρα συμμετοχή οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου

 
Με ικανοποιητική μέχρι τώρα συμμετοχή, πραγματοποιούνται σήμερα, από τις 10 το πρωί, οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου, μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, όπου μέχρι τότε θα παραμείνει ανοιχτή η κάλπη.


Οι εκλογές πραγματοποιούνται με ενιαίο ψηφοδέλτιο, ενώ ο τρόπος διεξαγωγής τους διαφέρει λίγο από τον συνηθισμένο και είναι για αυτό είναι και πολύ συγκεκριμένος.


Οι δύο τρόποι διεξαγωγής των εκλογών του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου είναι οι εξής παρακάτω:

1)Με παραδοσιακή κάλπη και φυσική παρουσία μέσω Δικαστικού Αντιπροσώπου, στα γραφεία του Συλλόγου ( Μικράς Ασίας και Αργοναυτών 10) , εφοδιασμένοι με την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάποιο άλλο δημόσιο έγγραφο που πιστοποιεί την ταυτότητα μέλους και να είναι ταμειακά ενήμερα.


2)Με ηλεκτρονική- ψηφιακή ψηφοφορία, όπου τα μέλη που είναι ταμειακά ενήμερα θα λάβουν ένα e-mail με ένα μοναδικό μυστικό σύνδεσμο, έτσι ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν μέσω κινητού , tablet, ή  υπολογιστή.



Οπότε λογικά νωρίς το βραδύ εκτιμάμε ότι θα έχουμε τα αποτελέσματα των φετινών εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου, και εκτός απροόπτου και τα ονόματα των μελών που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό του συμβούλιου.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους!




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη