Λαϊκή Ενότητα - Ανυπότακτη Αριστερά Αργολίδας για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ναύπλιο

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
(ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

21 Απριλίου 2023, 56 χρόνια μετά την επιβολή της χούντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστός στο πνεύμα της ημέρας ήρθε στην Αργολίδα να ανακοινώσει πως “θα φτιάξει δρόμους” (και μαρίνες για γιοτ).

Με το γνωστό θράσος που προσωπικά τον χαρακτηρίζει, απέδειξε άλλη μια φορά ότι ακόμα και μετά το έγκλημα των Τεμπών μοναδική του προτεραιότητα είναι οι ιδιωτικοποιήσεις και η κερδοφορία των καρτέλ των κατασκευαστικών ομίλων που στηρίζουν την κυβέρνησή του.

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία που έχουν γονατίσει από την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ προφανώς του γύρισαν την πλάτη παρόλες τις προσπάθειες των ελεγχόμενων ΜΜΕ να παρουσιάσουν μια εικόνα δήθεν ενθουσιώδους υποδοχής του.

Εντύπωση φυσικά δεν προκαλεί η ανακοίνωση του βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ που στηρίζει ανοιχτά την “ανάπτυξη” του Μητσοτάκη και ταυτόχρονα δήθεν απαιτεί μέτρα προστασίας για τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται από αυτήν ακριβώς την πολιτική την οποία στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Η στάση όμως του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας ποια είναι? Στηρίζει τον εγκληματικό για το λαϊκό εισόδημα VIP τουρισμό? Στηρίζει την ιδιωτικοποίηση ενός τεράστιου τμήματος του λιμανιού του Ναυπλίου? Στηρίζει την προκλητική σύμβαση για την κατασκευή ενός πανάκριβου αυτοκινητόδρομου? Ή μήπως το πρόβλημα είναι ότι ο Μητσοτάκης αμέλησε εκτός από το Ναύπλιο να επισκεφτεί και το Άργος?

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη