Ενημερωτική εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας με θέμα: «Ενδυναμώνοντας τη Γυναίκα» στο Άστρος

 


Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 18:00, διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση στο Ίδρυμα "Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη", στο Άστρος.


Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και το Κέντρο Υγείας Άστρους.


Θέμα της εκδήλωσης είναι η ενδυνάμωση της γυναίκας μέσα από τις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής και των πολλαπλών ρόλων που καλείται να εκπληρώσει.


Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κος Παπάνης Ευστράτιος, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό αντικείμενο Μέθοδοι Εμπειρικής Κοινωνικής Έρευνας, Καθηγητής Ψυχολογίας και συγγραφέας πλήθους επιστημονικών εργασιών καθώς  και βιβλίων αυτογνωσίας. 

Ο κος Παπάνης υπήρξε ο οραματιστής και ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Πολιτών, που λειτούργησε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών τα προηγούμενα χρόνια στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Επίσης κατά την εκδήλωση θα προβληθεί ειδικό αφιέρωμα - βίντεο που δημιούργησε το Κέντρο Υγείας Άστρους για την Ημέρα της Γυναίκας με τη συμμετοχή γυναικών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη