Νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό την Παρασκευή στο Άργος

 

Φωτογραφία Αρχείου | Συλλαλητήριο Άργος 30/10/2023

Να σταματήσει τώρα το μακελειό στη Γάζα!

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης!

Παρασκευή 10/11 στο Άργος Πλατεία Δικαστηρίων 6μμ

 

Συνεχίζουμε δυναμικά με νέα συγκέντρωση  αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης την Παρασκευή 10/11 στις 6μμ στο Άργος. Τώρα δεν μπορεί κανείς να μείνει σιωπηλός απέναντι στο δολοφονικό Ισραήλ και στους συνενόχους του, τις ΗΠΑ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ που σφαγιάζουν αδιακρίτως τον παλαιστινιακό λαό.

Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με τα εκατομμύρια εργαζομένων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο που διαδηλώνουν ενάντια στην αδικία, ενάντια στην καταπίεση, στην εκμετάλλευση.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για να σταματήσει η επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας στο πόλεμο, να επιστρέψουν όλες οι ελληνικές φρεγάτες από την Ανατ. Μεσόγειο, να μη γίνει το αεροδρόμιο της Ελευσίνας πολεμικό ορμητήριο των ΝΑΤΟικών στη Μέση Ανατολή, να κλείσουν όλες οι ξένες βάσεις!

Δυναμώνουμε τον αγώνα για να σταματήσει η χώρα μας κάθε οικονομική - πολιτική - στρατιωτική συνεργασία με το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ! Για να επιστρέψουν οι πρόσφυγες και να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκιο του παλαιστινιακού λαού που παλεύει για να αποτινάξει την ισραηλινή κατοχή και να κερδίσει την εθνική και κοινωνική του απελευθέρωση!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης και στο δικαίωμα του για Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατ. Ιερουσαλήμ.

Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη