Σπασμένο καπάκι φρεατίου στο Τολό που έχει αντικατασταθεί από ένα τελάρο

Φωτογραφία | Facebook | Ομάδα «Ενωμένοι Πολίτες Τολού»

Κάτοικοι στο Τολό αναφέρουν νέα ζημιά στο κομμάτι του πλυνθόστρωτου δρόμου που κατασκευάστηκε πρόσφατα, αντικαθιστώντας το παλιό κλασικό οδόστρωμα που υπήρχε επί της οδού Σέκερη.

Εκεί όπου αυτήν την στιγμή, υπάρχει όπως καταγγέλουν κάτοικοι στην ομάδα «Ενωμένοι Πολίτες Τολού», στο facebook, ένα φρεάτιο με σπασμένο καπάκι το οποίο αντικαθιστά προφανώς ως το προσωρινό του κάλυμμα, ένα απλό πλαστικό καφάσι.

Αυτό που προφανώς όμως αναρωτιούνται όλοι, είναι το πότε η Δημοτική Αρχή θα το αντικαταστήσει, αλλά αυτό όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα μένει μόνο να το δούμε.


Το πρόβλημα όμως είναι σοβαρό, τόσο για τα οχήματα, στα οποία μπορεί να προκληθούν ζημιές αν τυχόν πατήσουν πάνω στο ανοιχτό φρεάτιο, αλλά όσο και για τους πεζούς, που όμως εκεί τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα γιατί αν πέσει κάποιος περαστικός μέσα αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε τραυματισμό.

Το φρεάτιο πρέπει να φτιαχτεί σύντομα και η αρμόδια τεχνική υπηρεσία του Δήμου  Ναυπλιέων, με το όποιο προσωπικό διαθέτει θα πρέπει να διενεργεί επιτόπιους ελέγχους αρκετά συχνά για να μπορεί να εντοπίζει και να λύνει άμεσα τέτοιου είδους προβλήματα.



*Όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από την ομάδα «Ενωμένοι Πολίτες Τολού» στο Facebook

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη